Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Gebundelde expertise, van betonproduct tot compleet project

Bent u op zoek naar één bepaald betonproduct of wenst u een volledig project in prefabbeton te realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Megaton/Structo Prefab Systems is uw commercieel aanspreekpunt voor projecten in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.
Ontdek hier alle producten

Begeleiding
van A tot Z

Architecten- en studiebureaus hebben er baat bij ons in een vroeg stadium bij het ontwerp te betrekken. Zo kunnen we meedenken over het beste concept en hierbij bieden we graag onze know-how aan over bouwen in prefab beton. Elk project bekijken we vanuit het standpunt van de klant. Daarom reiken we bij uw prefab betonproject vaak suggesties aan om de haalbaarheid, efficiëntie en kostprijs te optimaliseren.

Als aannemer kan u bij ons terecht voor de uitvoer van volledige projecten in prefab beton. Uiteraard kan u beroep doen op ons eigen studiebureel voor de studie en het tekenwerk. Zo zijn we een one-stop-shop in uw prefab project.
Contacteer ons

Uw meerwaarde

Uw prefab-project wordt gecoördineerd en aangestuurd vanuit een BIM-model dat specifiek voor uw project wordt opgemaakt en waarmee alle plannen en stuktekeningen worden gegenereerd. Een ervaren projectingenieur en projecttekenaar volgen uw project met veel toewijding op. Van de eerste lijn op het plan tot het laatste element bij u op de werf kan u rekenen op éénzelfde contactpersoon.

Onze 11 productie-eenheden waken, mede door interne en externe controles, over de kwaliteit van uw product. Daarenboven investeren ze ook continu in de nieuwste technologie om zo de beste te blijven van de sector en te kunnen blijven garanderen wat onze klanten van onze producten, en bij uitbreiding van Megaton/Structo Prefab Systems, gewoon zijn.
Contacteer ons

Interesse in onze diensten?

Aarzel niet contact op te nemen met Megaton/Structo Prefab Systems. Bel of mail ons en wij helpen u graag verder.

Contacteer ons